Mozaiek Atelier Rondomvormen

Thuis in vormgeving

Deel je Liefde voor Kleur Muur

Op de lange muur bij  "Vincents Bistro & Bar, Bed & Boutique"  deel ik mijn 
Liefde voor Kleur door het tonen van nieuw werk. 
Ik hoop dat ik hiermee ieders ogen nog vaak mag strelen en verbazen. Dat mijn werk mag beroeren en aanzetten tot het delen van het gevoel dat mijn werk oproept. 
Zet je neer, neem een heerlijk kop koffie, een mooi glas of kom proeven van kleurrijk eten én 
KOM KIJKEN, VOELEN EN ZET JEZÉLF IN BEWEGING...
Laat het op je inwerken en deel je gevoel in de vorm van andere Kunstvormen als muziek, gedicht, foto, verhaal, herinnering of quote. Of simpelweg de emotie zelf. 
Deel het met elkaar of online o.v.v. #innerworld.

Deel het in ieder geval met jezelf! 
Zo blijven we samen in beweging.
 

Deel jouw foto, video, muziekfragment, gedicht, quote, emotie of verhaal via Twitter, Facebook met #innerworld

 
 
 

Mijn Verhaal: 


Dit 7-Luik is gemaakt met een ecoline op waskrijt tekening als uitgangspunt. Ik had deze gemaakt in 2009, in een periode waarin ik genoot van de therapeutische lessen van Piet v. Belle. 

Het was een oefening in je laten verrassen, het onzichtbare naar voren laten komen, je verwonderen over verandering... 


Dat is wat ik nu beoog te doen, steeds vrijer, leven in het nu, doen waar ik me goed bij voel en mensen verrassen met mijn werk. Destijds zat ik vast in mijn hoofd en kon niet "out of the box" denken. Hoe meer ik Mezelf terugvond, hoe creatiever ik werd en open stond voor verandering. Als de "Innerwheels" vast zitten dan komt niets in beweging. Afgelopen jaar heb ik ook zo af en toe weer even "vast" gezeten. Ik voelde het al een beetje aankomen. Stap op de plaats, bewustzijn,  goed op je innerlijk kompas letten en keuzes maken, helpt dan enorm. Naast die keuzes, heeft dat geresulteerd in mijn 2 nieuwe werken, "InnerWorld" en "OuterWorld.

Voor mij met speciale betekenis en verbeelde reminders, voor u om van te genieten en u te laten inspireren.


Ik prijs me gelukkig dat mijn "InnerWheels" weer - in lijn- draaien. Soms zet ik ze even bewust een tandje lager om ze allemaal weer goed op elkaar af te stemmen. Om ervoor te zorgen dat ze lekker en evenwichtig ten opzichte van elkaar blijven draaien, dán blijft mijn "InnerWorld" oké.

Naast "InnerWorld" ben ik bezig met een hand geknipt 7-Luik "OuterWorld". 

U vindt het in mijn Portfolioalbum.


Dit 7-luik bestaat uit 60.480 pixels. Het blijft een enorme uitdaging om met de begrensde middelen van formaat tegel, plaats en kleur een werk te maken dat spreekt en waar beweging in zit, verandert wanneer je er zelf langsloopt. Om eigenlijk een beetje 3D effect te krijgen in het platte vlak. 


Op mijn beurt wil ik ook voornamelijk creëren, uitdragen en inspireren. Dat is mijn passie

Ik deel het graag in persoonlijk contact, maar de moderne tijdgeest leent zich ook uitermate om te delen en te inspireren in virtuele werelden zoals Facebook en Twitter. Dus...doe mee en deel!


Ik ben blij dat "InnerWorld"  hier zo mag prijken op deze blauwe muur in deze mooie hotspot van Etten-Leur en dat volgend werk er ook weer mag hangen is natuurlijk een geweldig vooruitzicht.


5 Jaar Atelier. De "Deel je Liefde voor Kleur Muur".

Er is gezaaid,...mag de natuurlijke weg verder zijn gang gaan en groeien.


Graag tot weer, Irene