• Groepsworkshops o.v.v. maatregelen vanaf 25 september 2021 weer mogelijk
 • Website in ontwikkeling, tot weer! ✨
 • Atelierbezoek als de poort open is en op afspraak.
HOME » ALGEMENE VOORWAARDEN | SERVICE |AVG

 

DISCLAIMER

 

 

Door gebruik te maken van de website, de diensten en de Atelierwinkel van Rondomvormen, gaat u akkoord met onderstaande inhoud van de |Algemene Voorwaarden | AVG | Privacyverklaring | Servicevoorwaarden | Bedenktijd en Retourneren |

 

 

Website

Aan alle pagina's van de website van Rondomvormen is de grootst mogelijke zorg besteed. Toch bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of om andere redenen niet langer correct. Daarom kunnen aan de inhoud geen rechten worden ontleend. 

 

Rondomvormen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

Links naar derden vallen buiten de controle van Rondomvormen. Daarom kan zij voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk worden gehouden. Rondomvormen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

 

Rondomvormen behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle afbeeldingen van ontwerpen, teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen voor commerciële doeleinden niet aangaande Rondomvormen, zónder voorafgaande schriftelijke toestemming van Rondomvormen. 

 

Rondomvormen behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle verstrekte commerciële ideeën en projectideeën, via correspondentie per mail. Het is niet toegestaan de informatie te kopiëren, of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verkopen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Rondomvormen. 

 

 

Ontwerpen

Rondomvormen behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten voor op het gebruik van de door Rondomvormen gemaakte en getoonde eigen ontwerpen. Het gebruik voor commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Rondomvormen.

Diensten

Op de diensten van Rondomvormen gelden de volgende Algemene Voorwaarden:

 

 

 • Een bestelling, reservering of opdracht via de Atelierwinkel is definitief wanneer deze per telefoonbericht of per e-mail is bevestigd.
 • Ontwerpopdrachten en diensten worden vooraf gefactureerd.
 • Op werk in opdracht boven € 500,00 wordt een aanbetaling van 50% gefactureerd, voorafgaand aan het geleverde werk.
 • De overige 50% wordt gefactureerd nádat het product is geleverd.
 • Groepsreserveringen dienen vooraf, bij voorkeur per bank, voldaan te worden, tenzij anders overeengekomen.
 • Bij annulering van een workshop uwerzijds tot een week voorafgaand aan de datum waarop de reservering plaats zou vinden, vindt volledige restitutie plaats, daarna 50% tenzij u de plaats door anderen kan invullen. Bij annulering korter dan 24 uur voorafgaand aan de reservering, vindt geen restitutie plaats.
 • Bij annulering van een workshop door Atelier Rondomvormen wordt per ommegaande uw volledige betaling teruggestort.
 • Bij ziekte/afwezigheid van een bijeenkomst Cursus Mozaïek, kan de gemiste tijd in overleg worden ingehaald op een Open Atelier moment. Mogelijk kan dan niet of minder worden begeleid i.v.m. andere bezigheden.
 • Via deze voorwaarden wordt gewezen op het dragen van een (veiligheids)bril en aangepaste kleding i.v.m. het werken met lijm- en voegmiddel.
 • Bij deelname is Rondomvormen niet aansprakelijk voor schade aan persoon of goederen.
 • Bij overschrijding van de workshoptijd kán een toeslag berekend worden o.b.v. Open Atelier tarief van € 5,00 p/uur p/p.
 • Reserveringen/tegoeden via Etten-Leur doet Mee zijn niet inwisselbaar voor contanten.
 • De Cadeaubon en de Tegoedbon via Webwinkel Meedoen van Hart van West-Brabant  zijn niet inwisselbaar voor contanten.
 • De Cadeaubon en de Tegoedbon via Webwinkel Meedoen van Hart van West-Brabant  zijn inwisselbaar op producten uit de Atelierwinkel.
 • De Cadeaubon en de Tegoedbon via Webwinkel Meedoen van Hart van West-Brabant  zijn inwisselbaar tot en met 1 jaar na aankoop.
 • Kunst en Cultuurkaart: niet i.c.m. aanbiedingen en acties, niet inwisselbaar voor contanten. Wilt u gebruik maken van de korting of actie, dan wordt 15% toeslag berekend.
 • Acties en kortingen zijn niet "stapelbaar". Er kan slechts 1 actie per keer gelden.
 • Prijzen zijn belast met 0% btw.
 • Buiten een straal van 10km van Atelier Rondomvormen kunnen reiskosten á € 0,25 p/km worden gerekend.
 • Publicaties, prijsvermeldingen e.d. op andere plaatsen/websites kunnen afwijken. De informatie op deze website is leidend, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.
 • Voor zover bij conflict deze voorwaarden niet voorzien, wordt gezocht naar een passende oplossing en naar billijkheid van vermogen gehandeld.

 

Coronamaatregelingen

Atelier Rondomvormen betreurt dat bij deelname aan een workshop, vanuit overheidsbepalingen in strijd met het Coronavirus, Atelier Rondomvormen gehouden is aan het controleren van een Coronatoegangsbewijs..

Atelier Rondomvormen voelt zich gedwongen en betreurt daarom het navolgende in de Algemene Voorwaarden te moeten opnemen: 

 

Als, voorafgaand aan deelname aan een workshop, onverhoopt door een deelnemer geen geldig Coronatoegangsbewijs kan worden overlegd, mag ik deze niet laten deelnemen aan de workshop. Omdat de plaats op dat moment niet kan worden ingevuld door iemand anders, kan er helaas geen restitutie van de kosten voor de workshop plaatsvinden. Mocht bij de betreffende (inloop)workshop het deelnemersaantal ongeacht jouw deelname toch nog 8 of meer personen zijn, dan zal Atelier Rondomvormen restitutie uit coulance zeker overwegen.  

 

 

Atelierwinkel

De op deze website aangeboden materialen worden met zorg samengesteld, verpakt en verzonden. Rondomvormen stelt zich des al niet te min niet aansprakelijk voor schade tijdens transport. Aangeboden materialen kunnen in type of kleur kleine afwijkingen vertonen ten aanzien van de getoonde afbeeldingen. Materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Rondomvormen.

In het bijzonder zijn alle prijzen op deze website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

BEDENKTIJD EN RETOURNEREN

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rondomvormen.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen

 • Opdrachten tot het vervaardigen van handgemaakte produkten die naar persoonlijke wens zijn gemaakt, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht tot retourneren. 
 • Opdrachten tot het vervaardigen van handgemaakte produkten die naar persoonlijke wens zijn gemaakt, zijn uitgesloten van het het herroepingsrecht,  als hiervoor al kosten zijn gemaakt en/of met de vervaardiging van de opdracht is gestart. Er zal dan gezocht worden naar een oplossing in billijkheid.
 • U kunt zich niet herroepen op geleverde diensten als een adviesgesprek of workshops nadat de dienst is geleverd.
 • Bij annuleringen tot een week voorafgaand aan de datum waarop de dienst of reservering plaats zou vinden, vindt restitutie plaats, daarna 50% tenzij u de plaats door anderen kan invullen. Bij annulering korter dan 24 uur voorafgaand aan de reservering, vindt geen restitutie plaats.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@rondomvormen.nl . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Ik probeer de bestelling dan nog voor u te wijzigen.

 

Privacy

Rondomvormen hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens bij alle activiteiten van Rondomvormen . Informatie over bezoeken aan de website van Rondomvormen wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens ( NAW, telefoonnummer(s), bankgegevens en e-mailadres) die u verstrekt om informatie, producten en diensten te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag, de reactie of correspondentie omtrent de gevraagde informatie, producten of diensten. Dit geldt ook voor het verstrekken van persoonsgegevens bij aanmeldingen of deelname aan een Participatieproject. Ze worden niet verzameld voor andere doeleinden of aan derden verstrekt. Ze worden wel bewaard voor de wettelijke termijn die de Belastingdienst voorschrijft.

Op de website en in de webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten mogelijk je persoonsgegevens. 

 

 

Wijzigingen

Rondomvormen behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijden te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

 

 

Voor vragen over de website, diensten , en privacyverklaring verzoeken wij u om contact met mij op te nemen.

Laatst aangepast op 20 september 2021