Atelier Rondomvormen werkt bij het beschilderen van de Speelgoedkisten met Naam, met een aantal Standaardkleuren. 

Hieronder het vind je het overzicht. Door kleurverschillen in fotografie, verf en beeldschermen is dit overzicht een leidraad en kan het uiteindelijke resultaat uiteraard afwijken.

Naast de standaardkleuren is het ook mogelijk om een speelgoedkist in elke gewenste kleur te maken. Geef dat dan bij je bestelling door onder vermelding van een RAL nummer, kleurcode van Sikkens, Flexa of Histor of lever een fysiek staaltje aan zodat ik jouw gewenste kleur kan bestellen of namaken.

Het procedé

 

De Speelgoedkisten worden eerst gegrond, waar nodig bijgewerkt/geplamuurd en dan geschuurd. Daarna worden ze voorzien van twee  (al dan  niet gekleurde) laklagen.

Hierna wordt met zorg de naam en of afbeelding erop geschilderd, desgewenst met b.v. datum of tekst. Hiermee kun je een persoonlijke of een juist tijdloze kist maken.

Tot slot wordt de speelgoedkist voorzien van een transparante laklaag, om de verf goed te beschermen, de beschildering lang mooi blijft

om tot in lengte der dagen gebruikt te kunnen worden.

 

Een Speelgoedkist maken met een Geboortekaartje als uitgangspunt kan natuurlijk ook. Zo krijg je een heel persoonlijke speelgoedkist die altijd in de smaak zal vallen bij kersverse ouders. Zij hebben het kaartje tenslotte zelf uitgekozen. Geef je wensen door bij je bestelling en ik geef er mijn beste kunnen aan om er altijd weer iets moois en speciaals van te maken. Ik werk het liefst met het originele geboortekaartje.