• Er zijn in 2023 geen workshops meer mogelijk.
  • Neem vooraf contact op voor de (actuele) mogelijkheden bij de besteding van tegoedbonnen.
  • Spoedleveringen van speelgoedkisten op aanvraag vanaf half januari 2024.
  • Gesloten van 10 december 2023 t/m 16 januari 2024.
  • Niet van toepassing op lopende bestellingen en afspraken.

Atelier Rondomvormen werkt bij het beschilderen van de Speelgoedkisten met Naam, met een aantal Standaardkleuren. 

Hieronder het vind je het overzicht. Door kleurverschillen in fotografie, verf en beeldschermen is dit overzicht een leidraad en kan het uiteindelijke resultaat uiteraard afwijken.

Naast de standaardkleuren is het ook mogelijk om een speelgoedkist in elke gewenste kleur te maken. Geef dat dan bij je bestelling door onder vermelding van een RAL nummer, kleurcode van Sikkens, Flexa of Histor of lever een fysiek staaltje aan zodat ik jouw gewenste kleur kan bestellen of namaken.

Het procedé

 

De Speelgoedkisten worden eerst gegrond, waar nodig bijgewerkt/geplamuurd en dan geschuurd. Daarna worden ze voorzien van twee  (al dan  niet gekleurde) laklagen.

Hierna wordt met zorg de naam en of afbeelding erop geschilderd, desgewenst met b.v. datum of tekst. Hiermee kun je een persoonlijke of een juist tijdloze kist maken.

Tot slot wordt de speelgoedkist voorzien van een stevige transparante laklaag, zodat de verf goed beschermd wordt, de kist lang mooi blijft

en tot in lengte der dagen gebruikt kan worden.

 

Een Speelgoedkist maken met een Geboortekaartje als uitgangspunt kan natuurlijk ook. Zo krijg je een heel persoonlijke speelgoedkist die altijd in de smaak zal vallen bij kersverse ouders. Zij hebben het kaartje tenslotte zelf uitgekozen. Geef je wensen door bij je bestelling en ik doe mijn best om er iets moois en speciaals van te maken. Door afwijkingen in kleur bij verschillende camera's en beeldschermen, werk ik het liefst met het originele geboortekaartje.