Beschilderde

DEKENKIST MET NAAM

 

Een Dekenkist heeft een plat deksel en is gemaakt van beukenhout triplex die in elke gewenste kleur beschilderd kan worden. Of blank gelakt voor een natuurlijke look. Met een originele afbeelding, tekst of naam wordt de dekenkist een mooi persoonlijk cadeau.

 

Een Dekenkist met Naam is natuurlijk voor het opbergen van dekens en kussens. Maar het is ook een tijdloos cadeau dat door alle jaren heen voor van alles en nog wat gebruikt kan worden als een persoonlijke opberger. Van speelgoed, naar jeugd- en schoolherinneringen, van dekenkist naar hobbybox of bewaarkist. 

 

KLEUREN:

 

Het Atelier werkt met een aantal standaardkleuren voor de Speelgoedkisten met Naam Naast de standaardkleuren is het ook mogelijk om de speelgoedkist in elke gewenste kleur te maken. Geef dat dan bij je bestelling door onder vermelding van een RAL nummer, kleurcode van Sikkens, Flexa of Histor of lever een fysiek staaltje aan zodat ik jouw gewenste kleur kan bestellen of namaken.

 

LETTERTYPEN:

 

Je kunt bij Lettertypen een aantal voorbeelden bekijken, maar je kunt natuurlijk ook het lettertype van je eigen keuze noteren bij opmerkingen.

 

De Speelgoedkist met Naam wordt tenslotte voorzien van een kwaliteits aflaklaag voor een extra lange levensduur.

 

De afmeting van de dekenkisten zijn:

L 75,8 CM x B 44 CM x H 46 CM

 

Afhankelijk van de toeleverancier kunnen kleine verschillen in maatvoering mogelijk zijn.