Beschilderde

SPEELGOEDKIST MET NAAM

 

De Speelgoedkist met Naam is natuurlijk perfect voor het opbergen van speelgoed of ols kraamcadeau voor de eerste herinneringen. Maar het is ook een tijdloos gepersonaliseerd cadeau dat door alle jaren heen voor van alles en nog wat gebruikt kan worden als opberger.  Van speelgoed, naar jeugd- en schoolherinneringen, van hobby box tot dekenkist. 

 

Een beschilderde Speelgoedkist met Naam heeft een gescharnierd bol deksel waardoor hij de uitstraling van een schatkist heeft. De houten Speelgoedkist is gemaakt van beukenhout triplex en voorzien van een slot met houten pin die je heel makkelijk in de rand kan zetten. Zo voorkom je dat vingertjes onverhoopt geklemd komen te zitten mocht het deksel dichtvallen.

 

 

Het Atelier werkt met een aantal standaardkleuren. Naast de standaardkleuren is het ook mogelijk om de Speelgoedkist met Naam in elke gewenste kleur te maken. Geef dat dan bij je bestelling door onder vermelding van een RAL nummer, kleurcode van Sikkens, Flexa of Histor of lever een fysiek staaltje aan zodat ik jouw gewenste kleur kan bestellen of namaken.

 

De Speelgoedkist met Naam wordt tenslotte voorzien van een kwaliteits aflaklaag voor een extra lange levensduur.

 

Bekijk hieronder tal van voorbeelden die inmiddels door mij zijn gemaakt. Zie je iets moois, heb je een aanpassing of zelf een idee, laat het me weten, dan ga ik het met plezier voor je maken.

 

De maten van de speelgoedkisten zijn:

M:     L 48 CM x B 26 CM x H 36 CM

L:      L 64 CM x B 35 CM x H 45 CM

XL:    L 75 CM x B 43 CM x H 53 CM

Speelgoedkist met plat deksel: L 75,8 CM x B 44 CM x H 46 CM

 

Afhankelijk van de toeleverancier kunnen kleine verschillen in maatvoering mogelijk zijn.

 

SPEELGOEDKIST MET NAAM

vanaf € 90,00