• Wegens onderhoud website | aanpassing van aanbod
  • tot eind 2023 zeer beperkt workshops mogelijk.
  • Tegoedbonnen: Neem vooraf contact op voor de (actuele) mogelijkheden.
  • Spoed-leveringen Speelgoedkisten op aanvraag.

ATELIER RONDOMVORMEN

 

 

In een periode waarin ik opnieuw vorm moest gaan geven aan mijn leven, bleek mijn passie voor ontwerpen en creëren een rode draad in mijn leven. Iets waar ik heel blij van word.  Dat werd mijn uitgangspunt en zo viel ik in 2009 voor de discipline Mozaïek. In de jaren erna ontwierp en bouwde ik mijn eigen Mozaïekatelier en in 2013 opende ik de deur van Atelier "rOndOmvOrmen". 

Na een zoektocht in materialen en het opbouwen van vaardigheden, begon ik vrijer te werken met hand geknipte mozaïeken en pixelmozaïeken in (voornamelijk gerecycled) keramiek en glas. Soms naar voorbeeld, soms naar aanleiding van eigen werk met ecoline of pastel. Dan weer vanuit een thema. 

Ik gaf er kinderfeestjes en workshops, werkte aan opdrachten voor particulier en organisaties en oefende verder met mijn vaardigheden en expressie in mozaïek. 

 

In 2018 stelde ik een Visie voor meer Samenkunst in Etten-Leur op en de groepsworkshops zijn in die tijd verhuisd naar "Vincents Bistro & Bar",

Daar is ook een deel van mijn mozaïekwerk te zien en ik heb er in 2017 een groot geveltableau in Pixelmozaïek gerealiseerd. 

 

Daarnaast leg ik graag een link tussen (natuur)fotografie, woord, beeld en muziek.

Je kunt zelf meedoen met de "Deel je Liefde voor Kleur Muur" of stuur iemand eens een kaartje van mijn werk.

 

Medio 2020 heb ik een welkome en nieuwe passie ontdekt in het beschilderen van SPEELGOEDKISTEN.

 

Sinds de Coronacrisis is het mozaïeken meer op de achtergrond geschoven en ben ik meertijds bezig met de opdrachten voor het beschilderen van de speelgoedkisten. 

In samenwerking met en in opdracht van Atelier Nanda heb ik inmiddels ( jan. 2022) al zo'n 250 speelgoedkisten / geboortekisten met heel veel plezier mogen maken. 

Ik verzorg inmiddels voor haar de SPEELGOEDKISTEN MET NAAM , een deel van de  SPEELGOEDKISTEN NAAR GEBOORTEKAARTJE en een enkele exclusieve. De prachtige en heel gedetailleerde volledig handbeschilderde pareltjes zijn van de hand van Nanda. Ieder z'n expertise ;-) 

 

Ik streef ernaar om met iedere creatie weer een uniek en mooi cadeau af te leveren, waar je blij van wordt om het te mogen geven of ....om het te mogen ontvangen natuurlijk. 

Een impressie van mijn opdrachten vind je in de fotogalerij en op de socials van Atelier Rondomvormen.

 

Wij zijn dankbaar dat Coronajaar 2020 voor ons óók een jaar is geweest waarin we elkaar hebben kunnen ondersteunen, aanvullen en helpen groeien!  

 

Oh ja, ....en je kunnen uitleven in creativiteit en kunnen spelen in het leven, beschouwen wij als een voorrecht en is superfijn!

Omdat wij er ons van bewust zijn dat dát in een periode van je leven soms even niet zo is, .....bijvoorbeeld omdat niet alle zwangerschappen lopen zoals gehoopt... steunt Atelier Nanda middels ons werk ook Stichting Make a Memory , Boven de wolken en Het vergeten kind.

Iedere maand wordt er een donatie gedaan aan deze geweldige stichtingen.

 

Atelier Rondomvormen kiest uit alle bewonderingswaardige stichtingen, ieder jaar een ander goed doel. Zo werd o.a. , "Brandwondenstichting", "Natuurmonumenten" , "War Child", "Jantje Beton", "Stichting Mami", "Brabants Landschap", "Stichting Pauwer", "Giro 555" en  "Vluchtelingenwerk Etten-Leur" gesteund.

 

Missie:

 

Atelier Rondomvormen is gevestigd tussen Roosendaal en Breda,

in het centrum van Etten-Leur, een dorp met stadse allures,

in ons prachtige Brabant, waar,

in de voetsporen van Vincent van Gogh,

(spirituele) inspiratie alom rondwaart,

het mij mOOi lijkt om mijn visie vorm te geven 

en ikzelf

gaandeweg

met plezier creëer.

 

✨    HAPPY TO CREATE, ADD AND SUPPLY COLOUR TO YOUR LIFE!  ✨

 

Duurzaamheid:


Ik ben altijd onverminderd op zoek naar hoe ik bij het vergroten van mijn spirituele voetafdruk, mijn ecologische voetafdruk kan verkleinen.

 

Heb je al gebruik gemaakt van de diensten of creaties van Atelier Rondomvormen?

 

Dan wil ik je bedanken voor het vertrouwen in mijn werkzaamheden.

Als je er tevreden over bent hoop ik dat je het voortzegt ✨ Je kunt mij helpen mijn Atelier verder te ontwikkelen,

door verbeterpunten door te geven en/of je feedback achter te laten in een  Google Review .

 

Alvast bedankt en graag tot weer!✨

 

Hartelijke groeten, Irene Hemelaar

 

 

✨ HAPPY TO CREATE, ADD AND SUPPLY COLOUR TO YOUR LIFE !