IN 2018

schreef ik onderstaande Visie voor meer Samenkunst in Etten-Leur. en heb deze toen en in de periode erna, met regelmaat gedeeld met mogelijk samenwerkende partners.

De tijd bleek tot op heden nog niet rijp.

VISIE

WAT ZOU JIJ EEN MOOIE PLEK VINDEN VOOR EEN COMMUNITY ART PROJECT IN MOZAIEK ?

Maak jouw voorkeur(en) kenbaar in de Poll!

VISIE POLL

Stand Donaties

€ 144,00

Sponsorbon Visie

€ 5,00

Sponsorbon Visie

€ 5,00

✨ ONTMOETEN, CREEËREN, VERWONDEREN! 

 

Je kunt voor de bedragen van € 5, € 10, € 25, € 50, € 75 of € 100 deze Visie voor meer Samenkunst steunen en/of eraan deelnemen.

 

Een startend of lopend project wordt via de pagina Workshops gecommuniceerd.

Door deelname aan een lopend project leer je vaardigheden voor het maken van een mozaïekwerk. Je neemt deel aan mozaïekprojecten voor Etten-Leur waarbij gezelligheid, het elkaar ontmoeten en samen kunstzinnig bezig zijn hand in hand gaan.

De participatieprojecten zijn erop gericht om samen kleurrijke mozaïeken te creëren die in Etten-Leur worden geplaatst om het straatbeeld op te vrolijken.

Participatieprojecten om inwoners te verbinden en om samen kunst in de openbare ruimte te creëren, waar iedereen trots op kan zijn!

Jouw bijdrage wordt ingelegd om het materiaal, deelname en de plaatsing van SamenKunst-projecten / Mozaïek Street Art in Etten-Leur te kunnen bekostigen.

 

LET OP:

Jouw bijdrage is  NIET INWISSELBAAR VOOR CONTANTEN

Jouw bijdrage is dus EEN GIFT met als doel de buitenruimten van Etten-Leur, voor én zo mogelijk sámen met inwoners verrassend mOOier te maken.

Mocht een deelnemersagenda en de projectagenda niet samenvallen, dan komt diens bijdrage  sowieso ten goede aan een te realiseren project voor Etten-Leur, waarover jij je kan gaan verwonderen! 


Gaan we er sámen iets mOOis van maken?