• Er zijn in 2023 geen workshops meer mogelijk.
  • Neem vooraf contact op voor de (actuele) mogelijkheden bij de besteding van tegoedbonnen.
  • Spoedleveringen van speelgoedkisten op aanvraag vanaf half januari 2024.
  • Gesloten van 10 december 2023 t/m 16 januari 2024.
  • Niet van toepassing op lopende bestellingen en afspraken.
#hARTforUkraine

#VanGogh4 #hARTforUkraine

€ 1.250,00 € 0,00
#hARTforUkraine

#VanGogh4 #hARTforUkraine

€ 1.250,00 € 0,00

Mozaïek |30 * 30 cm  Handgeknipt keramiek op mdf | Aluminium omlijst indien gewenst | 2019 |

Uitgevoerd in gerecycled keramiek; het met de hand gezochte "antieke" Emaux de Briare uit de afvalberg van de fabriek in Briare, Loiret, Frankrijk.

 

Doe een bod vanaf € 1250,00 op dit werk * en help de Samenwerkende Vluchtelingenorganisatie met middelen, om het beste te organiseren en te bieden voor de mensen die getroffen worden in hun vijandelijke wereld.

 

De opbrengst van dit werk komt volledig ten goede van Giro 555 van de samenwerkende hulporganisaties, voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen waarvoor de wereld nu totaal aan scherven ligt en onderste boven staat.

 

Ik heb dit werk ervoor uitgekozen omdat het (onderste boven) raakt aan de kleuren van de Oekraïense vlag en Van Gogh ook onlosmakelijk is verbonden aan de zonnebloem, die aan het uitgroeien is als teken van solidariteit en verzet tegen geweld.

 

Dit werk is stap voor stap...beetje bij beetje, gemaakt toen mijn wereld instortte, ikzelf mentaal weer eens uit het veld geslagen was en "in gruzelementen" lag. Bij mij is het weer wel goed gekomen om m'n weg weer te (her)vinden. Alles op een geheel ander niveau natuurlijk dan wat er nu speelt voor deze vluchtelingen. Creëren hielp daar wederom bij. Ik wil hiermee en met dit werk, dan ook een teken van hoop en licht doorgeven.

 

Van Gogh, creeëren, de zonnenbloemen, vergankelijkheid en bloei... tekenen van hoop en licht.  

 

* Op 30 maart 2022, de geboortedag van Vincent van Gogh, wordt dit werk toegekend aan de hoogste bieder en komt de volledige opbrengst ten bate van Giro 555.

Update: Op 30 maart 2022 was er helaas nog geen enkele bieding binnen. De actie loopt door tot de eerste bieder zich meldt en de opbrengst zal gaan naar Vluchtelingenwerk Etten-Leur.

€ 4,00

Updates:

In het weekend van 4-5 en 6 maart 2022 is een begin gemaakt met dit project.

Op 6 maart kon het wegens Corona niet doorgaan.

Daar waar het past zal het project worden voortgezet en de daarbij ontvangen donaties gaan volledig naar Vluchtelingenwerk Etten-Leur.