Mozaïek Atelier Rondomvormen

Thuis in vormgeving

Mozaiek Projecten

Uw mozaiekproject vakkundig uitgevoerd door Rondomvormen.Rondomvormen werkt middels mozaiekkunst toe naar dé stijl, die de sfeer brengt die bij uw woning of organisatie past. IN OPDRACHT of als PARTICIPATIEPROJECT om sámen tot een prachtig resultaat te komen.
Een huisstijl, uw logo, een eye-catcher op uw gevel, tuinmuur, aan de wand in de entree of personeelsruimte van uw organisatie. Een bank of zitelementen voor op het plein, Spelelementen als een hinkel- of knikkerbaan voor op het schoolplein of in de wijk. Mogelijkheden te over! 

Mogelijk wordt het samen gemaakt met (buurt)bewoners, kinderen of collega's. Het samen mozaieken is uitermate geschikt als teambuilding of vergroten van het saamhorigheidsgevoel. Iedereen draagt dan een steentje bij om tot een fantastisch eindproduct te komen waar men samen trots op kan zijn! 

Neem contact op voor meer informatie zodat we samen de wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.

Participatieproject Montessorischool Breda

Participatieproject Speelplan Noord

In opdracht voor de Gemeente Etten-Leur maakte ik samen met kinderen van BS De Hasselbraam 2 hinkelbanen en 6 knikkerputjes voor in de wijk, in het kader van Speelplan Noord. Neem een kijkje bij de foto's

Participatieproject " Reflecteerbank in Mozaiek voor Vincent van Goghschool"

Voor de Vincent van Goghschool in Etten-Leur maakte Rondomvormen een mozaïekbank. Zie  fotostudio voor het proces.

Participatieproject OLV Lyceum Breda 95 jaar

Rondomvormen organiseerde voor 200 leerlingen een Mozaïek Challenge:  Workshop " Pixel " en een Workshop " Crazy Tiles ". Kijk voor meer beeldmateriaal in het Fotoalbum